10.11.08

energitjyv!

Ny vecka, ny måndag ^^ Känns på något sätt trist, men ändå jätteskönt att det är sista veckan på praktiken,, Jag vill inte, men ändå vill jag tillbaka till skolan..

- Idag känns de mesta bara jobbigt,, är nervös och vet inte riktigt varför.. vill inte visa min glugg heller, den är för stor och tänderna pekar ju fan utåt.. är ledsen :/ Vill inte ha glugg längre! :(

Gush, jag tänker aldrig jobba med varken min pappa eller mamma på riktigt.. här på Veckonytt utan Jessica så är de tjafs typ hela tiden mellan mor å son, inte sådär vidare kul.

Funderar på vilka kommentarer jag kommer få när jag kommer tillbaka till skolan.. Hoppas på inga överhuvetaget, har dragit historien varför alldeles tillräckligt många gånger .. det är det här jag lägger all min energi på. Orkar ingenting annat och lägger energin på helt fel saker.

När jag skrev "Ny vecka, ny måndag" kände jag mig hippi hurray, men nu är jag depp, sucka.
- Pappa och jag blev ovänner i lördags också.. verkligen roligt, Inte. Så fort någon ny är med så måste han vara någon han inte är, blir så trött, klarade inte ens av att säga "grattis på farsdag" och presenten kastade jag i soporna. Är trött på allt.

Tror inte du förstår vad din glimt i ögat och ditt sätt att få mig till att skratta hjälper mig igenom vardagen. "Vill att mina mungipor ska tävla för dig", orkar inget mer utan dig.

Inga kommentarer: